Geert *9.08.1959 +9.07.2011

Je was erbij vanaf t begin.bij de stichting in 1985.

Er was een taak in het bestuur voor je weggelegd..

In het begin was je materiaalmeester..

Je was ook verslaggever. Bij de talrijke bestuursvergaderingen hadden we dikwijls veel plezier, en na ieder pintje kon je moto plots een beetje sneller rijden..

Al die mooie ritten samen, met de car-ferry naar Zeeland, de rit naar de steenkoolmijnen, het afdalen in de grotten, het champagneweekend , de zoekritten, de volgritten, de koersbegeleiding, de vele weekends, enzovoorts.

tot nu zaterdagnamiddag een avondrit gepland was.

Wij vertokken rond 5u15' aan ons lokaal..Het werd een mooie rit waarbij Rudy de leiding had en nam..Het waren mooie kronkelende binnenbaantjes die ons tot in Ath op de grote markt bracht..

Geert die te laat aan het lokaal was, vertrok op zijn eentje naar de bestemming via de grote wegen. Hij was er immers reeds toen we aankwamen, en had voor ons op het terras twee tafeltjes en de nodige stoeltjes bijeen gescharreld, zodat we allen samen op het drukke terras van het mooie marktje konden plaatsnemen

Wuivend begroette hij ons en was fier dat hij ons een zitplaats had kunnen bezorgen

We waren blij elkaar terug te zien, we gekten en vertelden en het deed deugd om elkaar weer te zien.

We vertrokken allen samen richting Harelbeke.....

Toen op zeker moment in de achteruitkijkspiegel je motorlicht niet meer scheen hield de voorzitter halt en keerde terug, op zoek naar dit licht.

Intussen had de ganse groep halt gehouden en wachtten we op de 2 lichtenstralen die moesten komen, toen dit volgens onze normen te lang duurde begonnen we ongerust te worden en besloten we allemaal om rechtsomkeer te maken

Een 10 minuten later was alles anders werkelijk een nachtmerrie......

Rond dezelfde periode zal telkenjare een herdenkingsrit gehouden worden

9de memoriamrit werd gereden op 20 juni 2020

Herdenking 5 jaar

20200620_183324 (2).jpg
20190706_184136 (2).jpg